Kinder feestjes.


Diverse kinder feesten zowel voor jongens en meisjes. Mijn doel is om kinderen een hele bijzondere tijd te geven en ze in aller breedste zin van het woord nieuwschierig te maken ontspannen in de natuur waarbij ze op een pedagogishe en avontuurlijke manier ook nog eens heel veel leren over geschiedenis, spel of handwerk technieken. Zaken die behandeld worden in de feestje zijn het leren luisteren, samen in spelvorm zijn, vergroten van het zelfvertrouwen, bezig zijn in de natuur en volledig kind mogen zijn. Af en toe valt er natuurlijk ook een kind in de prijsjes !

  


Voor de jongens zijn er drie verschillende leeftijd categorieen Jongens vanaf 4 tm 6 / 7 tm 9 / 10 tm 12. ( Voor de oudere groepen is een avond feestje natuurlijk extra leuk. Hoe ziet het feestje eruit ?  Ontmoetings punt met drinken en leren over de vikingen, daarna een wandeltocht door het bos naar het geschiedkundig natuurgebied Meinerswijk daar bouwen we onze eigen tent, als het mooi weer is zullen we een spannend viking spel spelen,  pannenkoeken eten en viking sap drinken. Bij slecht weer maken we iets moois afhankelijk van de leeftijd en het seizoen. Is Uw kind geen knutselkind dan spelen we een spannend spel. De duur van het kinderfeestje is 3 uur.

Enkele knutsel mogelijkheden, werken met brood deeg (klei),

Landschap tekenen, een boot van natuurlijke materialen, prik vilten, Manga tekenen ( strip figuurtjes uit game spellen), Stenen beschilderen tot dieren. 


Voor de meisjes zijn er natuurlijk ook verschillende feestjes.

Leeftijd 4 tot 6 / 7 tot 9 / 10 tot 12. We hebben een gezellig ontmoetings punt met drinken en een viking les.  Daarna hebben we een avontuurlijke tocht door een prachtig klein bos richting Meinerswijk daar bouwen we onze eigen tent afhankelijk van seizoen maken we iets. Is Uw kind geen knutsel kind kunnen we ook een spannend spel spelen  We eten pannekoeken en drinken viking sap. Het kinderfeest duurt 4 uur. Knutsel mogelijkheden, bloemenboekje of bloem schilderijtje.  prikvilten, stenen beschilderen tot dieren, Manga vrouwtjes tekenen, Bloemen van crepe papier of vilten bloem, mobile maken of we gaan haken of breien met de brei vork, voor elke leeftijd zijn er voldoende mogelijkheden.


Een loop tocht is er dus bij goed en slecht weer, dus dan regenjassen en laarzen mee.


De feesten kunnen op elk gewenste dag of tijd plaats vinden. Per kind kost het feestje slechts 10 euro inclusief drinken en pannekoeken.


Info: Mevr van Rossum 0623363371.